Advertisement

Μοναστηρι Οσιου Δαυιδ Ευβοια / Ι.Ν ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΣΒΙΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ: ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ... - Η παναγία και ο άγιος γέροντας να βάλουν το χέρι τους να μη φτάσει μέχρι εδώ.

Μοναστηρι Οσιου Δαυιδ Ευβοια / Ι.Ν ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΣΒΙΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ: ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ... - Η παναγία και ο άγιος γέροντας να βάλουν το χέρι τους να μη φτάσει μέχρι εδώ.. • εκκλησια επικαιροτητα κοινωνια ορθοδοξια ωφελιμα • comments : Άγιε παπούλη ιάκωβε, εσύ στερέωσες το μοναστήρι όταν ήταν ερείπιο, με τα ίδια σου τα ευλογημένα χέρια! Οδοιπορικο στη βορεια ευβοια.το μοναστηρι του οσιου δαυιδ.#the monastery of saint david. Παναγία μου εσύ έδειξες τον τόπο! Η μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στην εύβοια έχει οδηγήσει τις αρχές να εκκενώσουν χωριά της περιοχής με 95 άνδρες της πυροσβεστικής να προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά που είναι πραγματικά ανεξέλεγκτη.

Οι προσπάθειες που καταβλήθηκαν από πυροσβέστες, με τη βοήθεια από μηχανήματα απέτρεψαν τις φλόγες να φτάσουν μέχρι το μοναστήρι το οποίο σώθηκε αφού η φωτιά πέρασε λίγα μέτρα μακρύτερα. Τρεις μοναχοί δεν εγκαταλείπουν τη μονή παρά τις εκκλήσεις της. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης το μοναστήρι του οσίου δαυίδ, στον δρυμώνα, έχει κυκλωθεί από τις φλόγες που απέχουν λιγότερο από 400 μέτρα. Tρεις μοναχοί που είναι στο μοναστήρι δεν μπορώ να πιστέψω πως αυτό το στολίδι στη βόρεια εύβοια καίγεται. Τότε ο αγαρηνός, μη μπορώντας να κάνει κάτι άλλο, παίρνει μαζί του και άλλους αγαρηνούς, μαθαίνει πού φιλοξενείται ο όσιος, σπεύδει εκεί και παρακαλεί τον όσιο, κλαίγοντας πικρά, να τον θεραπεύσει.

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην Εύβοια, εκκενώθηκαν 12 χωριά και ...
Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην Εύβοια, εκκενώθηκαν 12 χωριά και ... from www.dikaiologitika.gr
Εκτός από τις ροβιές η φωτιά καίει ανεξέλεγκτα στο χωριό κουρκουλοί και κατευθύνεται πλέον προς σκεπαστή, ενώ το άλλο μέτωπο σταμάτησε λίγο πριν το μοναστήρι του οσίου δαυΐδ. See more of οσιοσ δαυιδ ο εν ευβοια on facebook. Άγιε δαυίδ εσύ έχτισες το μοναστήρι αυτό με κόπους και θυσίες! «μας έχουν πνίξει οι καπνοί»: 12 χωριά εκκενώθηκαν, 150 σπίτια κάηκαν, ενώ το μοναστήρι του οσίου δαυίδ αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν 3 μοναχοί. Home » ωφελιμα » ευβοια: Η κατάσταση είναι κρίσιμη στο μοναστήρι του οσίου δαυίδ, στον δρυμώνα, το οποίο έχει κυκλωθεί από τις φλόγες που απέχουν λιγότερο από 400 μέτρα. «τη γλιτωσε το μοναστηρι μας.

Το μοναστήρι του οσίου δαυίδ δεν υπέστη ζημιές ούτε εσωτερικά, ούτε εξωτερικά.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης το μοναστήρι του οσίου δαυίδ, στον δρυμώνα, έχει κυκλωθεί από τις φλόγες που απέχουν λιγότερο από 400 μέτρα. Η κατάσταση είναι κρίσιμη στο μοναστήρι του οσίου δαυίδ, στον δρυμώνα, το οποίο έχει κυκλωθεί από τις φλόγες που απέχουν λιγότερο από 400 μέτρα. Από τους αδερφούς που φτάνουν στο μοναστήρι μαθαίνουμε νέα για το σημείο που έχει φτάσει η φωτιά. Το μοναστήρι του οσίου δαυίδ δεν υπέστη ζημιές ούτε εσωτερικά, ούτε εξωτερικά. Home » ωφελιμα » ευβοια: Το μοναστήρι του οσίου δαυίδ, στον δρυμώνα, έχει κυκλωθεί από τις φλόγες που απέχουν λιγότερο από 400 μέτρα. Όσιος ιάκωβος (τσαλίκης), ο θεοφόρος, καθηγούμενος της ιεράς μονής οσίου δαυΐδ του εν ευβοία. Οσιοσ δαυιδ ο εν ευβοια. «μας έχουν πνίξει οι καπνοί»: 11,581 likes · 29 talking about this. Άγιε παπούλη ιάκωβε, εσύ στερέωσες το μοναστήρι όταν ήταν ερείπιο, με τα ίδια σου τα ευλογημένα χέρια! «τη γλιτωσε το μοναστηρι μας. Παναγία μου εσύ έδειξες τον τόπο!

Οι φλόγες περικύκλωσαν το χωριό κουρκουλοί με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν πυροσβέστες, πυροσβεστικά οχήματα και κατοίκους οι οποίοι ψάχνουν διέξοδο για να μπορέσουν να απομακρυνθούν. See more of οσιοσ δαυιδ ο εν ευβοια on facebook. Ο όσιος δαυίδ γεννήθηκε στη γαρδενίτσα (τέως κτηματική περιφέρεια της κοινότητας κυπαρισσίου) του νομού φθιώτιδας, πιθανότατα το τελευταίο τέταρτο του 15ου αιώνα (περί το 1490 συμπεραίνει ο χ. Το μοναστήρι του οσίου δαυίδ δεν υπέστη ζημιές ούτε εσωτερικά, ούτε εξωτερικά. Βιοσ οσιου δαυιδ ο γερων, ο εν ευβοια.

ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ Η ΥΠΑΚΟΗ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΔΑΥΙΔ - Ιερός Ναός ...
ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ Η ΥΠΑΚΟΗ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΔΑΥΙΔ - Ιερός Ναός ... from www.entaksis.gr
«τη γλιτωσε το μοναστηρι μας. Η κατάσταση είναι κρίσιμη στο μοναστήρι του οσίου δαυίδ, στον δρυμώνα, το οποίο έχει κυκλωθεί από τις φλόγες που απέχουν λιγότερο από 400 μέτρα. • εκκλησια επικαιροτητα κοινωνια ορθοδοξια ωφελιμα • comments : Πετρινέλης, άλλοι συγγραφείς περί το 1485, ενώ ο μητροπολίτης γόρτυνας και μεγαλουπόλεως. Όσιος ιάκωβος (τσαλίκης), ο θεοφόρος, καθηγούμενος της ιεράς μονής οσίου δαυΐδ του εν ευβοία. 12 χωριά εκκενώθηκαν, 150 σπίτια κάηκαν, ενώ το μοναστήρι του οσίου δαυίδ αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν 3 μοναχοί. Το μοναστήρι του οσίου δαυίδ, στον δρυμώνα, έχει κυκλωθεί από τις φλόγες που απέχουν λιγότερο από 400 μέτρα. Δεν έχω τίποτα άλλο να τους δώσω να φάνε, μόνο τις δυόμισι οκάδες μανέστρα με το.

Το μοναστήρι του οσίου δαυίδ, στον δρυμώνα, έχει κυκλωθεί από τις φλόγες που απέχουν λιγότερο από 400 μέτρα.

«τη γλιτωσε το μοναστηρι μας. Οδοιπορικο στη βορεια ευβοια.το μοναστηρι του οσιου δαυιδ.#the monastery of saint david. Εντολή εκκένωσης της ιεράς μονής οσίου δαβίδ ευβοίας (ρεπορταζ). Διαβάστε κάποια από τα θαύματα του οσίου δαυίδ εν ευβοίας πού επιτέλεσε ενόσω ακόμα ζούσε. Οι φλόγες περικύκλωσαν το χωριό κουρκουλοί με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν πυροσβέστες, πυροσβεστικά οχήματα και κατοίκους οι οποίοι ψάχνουν διέξοδο για να μπορέσουν να απομακρυνθούν. «μας έχουν πνίξει οι καπνοί»: Οι μοναχοί που είναι στο μοναστήρι παρά τις εκκλήσεις της αστυνομίας αλλά και των επιτελών της περιφέρειας, του δήμου και της πυροσβεστικής. Σε εξέλιξη πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή καυκανιές ▸ κορωνοϊός: Η παναγία και ο άγιος γέροντας να βάλουν το χέρι τους να μη φτάσει μέχρι εδώ. Δεν έχω τίποτα άλλο να τους δώσω να φάνε, μόνο τις δυόμισι οκάδες μανέστρα με το. Με τις κάμερες της τηλεόρασης να ασχολούνται μόνον με την φωτιά στην βαρομπόμπη, λόγω τηλεθέασης, η βόρεια εύβοια έχει καεί ολοσχερώς με δεκάδες σπίτια καμένα και άγνωστο αριθμό κατοίκων που έμειναν ανέστιοι, στη θάλασσα σταμάτησαν οι φλόγες στον οικισμό. • εκκλησια επικαιροτητα κοινωνια ορθοδοξια ωφελιμα • comments : Η μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στην εύβοια έχει οδηγήσει τις αρχές να εκκενώσουν χωριά της περιοχής με 95 άνδρες της πυροσβεστικής να προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά που είναι πραγματικά ανεξέλεγκτη.

11,581 likes · 29 talking about this. Δεν έχω τίποτα άλλο να τους δώσω να φάνε, μόνο τις δυόμισι οκάδες μανέστρα με το. Η κατάσταση είναι κρίσιμη στο μοναστήρι του οσίου δαυίδ, στον δρυμώνα, το οποίο έχει κυκλωθεί από τις φλόγες που απέχουν λιγότερο από 400 μέτρα. Από τους αδερφούς που φτάνουν στο μοναστήρι μαθαίνουμε νέα για το σημείο που έχει φτάσει η φωτιά. Σε έκταση 30 χιλιομέτρων εκτείνεται το πύρινο μέτωπο στην εύβοια.

ΙΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΟΣΙΟ ΔΑΥΙΔ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ - YouTube ...
ΙΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΟΣΙΟ ΔΑΥΙΔ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ - YouTube ... from i.pinimg.com
Οδοιπορικο στη βορεια ευβοια.το μοναστηρι του οσιου δαυιδ.#the monastery of saint david. Η κατάσταση είναι κρίσιμη στο μοναστήρι του οσίου δαυίδ, στον δρυμώνα, το οποίο έχει κυκλωθεί από τις φλόγες που απέχουν λιγότερο από 400 μέτρα. Το μοναστήρι του οσίου δαυίδ δεν υπέστη ζημιές ούτε εσωτερικά, ούτε εξωτερικά. Οι προσπάθειες που καταβλήθηκαν από πυροσβέστες, με τη βοήθεια από μηχανήματα απέτρεψαν τις φλόγες να φτάσουν μέχρι το μοναστήρι το οποίο σώθηκε αφού η φωτιά πέρασε λίγα μέτρα μακρύτερα. Ιερά μονή οσίου δαυίδ ευβοίας: Άγιε δαυίδ εσύ έχτισες το μοναστήρι αυτό με κόπους και θυσίες! Πετρινέλης, άλλοι συγγραφείς περί το 1485, ενώ ο μητροπολίτης γόρτυνας και μεγαλουπόλεως. Οι φλόγες περικύκλωσαν το χωριό κουρκουλοί με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν πυροσβέστες, πυροσβεστικά οχήματα και κατοίκους οι οποίοι ψάχνουν διέξοδο για να μπορέσουν να απομακρυνθούν.

Και έγινε ιατρείο και παρηγοριά ψυχών!

Εκτός από τις ροβιές η φωτιά καίει ανεξέλεγκτα στο χωριό κουρκουλοί και κατευθύνεται πλέον προς σκεπαστή, ενώ το άλλο μέτωπο σταμάτησε λίγο πριν το μοναστήρι του οσίου δαυΐδ. «τη γλιτωσε το μοναστηρι μας. Μιλώντας νωρίτερα για την εύβοια, ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας νίκος χαρδαλιάς επισήμανε ότι επιχειρούν 95 πυροσβέστες, 4 ομάδες πεζοπόρα ανεξέλεγκτη μαίνεται από χθες τρίτη η πυρκαγιά και στην περιοχή μυρτιά στη λίμνη ευβοίας. Τότε ο αγαρηνός, μη μπορώντας να κάνει κάτι άλλο, παίρνει μαζί του και άλλους αγαρηνούς, μαθαίνει πού φιλοξενείται ο όσιος, σπεύδει εκεί και παρακαλεί τον όσιο, κλαίγοντας πικρά, να τον θεραπεύσει. Με τις κάμερες της τηλεόρασης να ασχολούνται μόνον με την φωτιά στην βαρομπόμπη, λόγω τηλεθέασης, η βόρεια εύβοια έχει καεί ολοσχερώς με δεκάδες σπίτια καμένα και άγνωστο αριθμό κατοίκων που έμειναν ανέστιοι, στη θάλασσα σταμάτησαν οι φλόγες στον οικισμό. Η κατάσταση είναι κρίσιμη στο μοναστήρι του οσίου δαυίδ, στον δρυμώνα, το οποίο έχει κυκλωθεί από τις φλόγες που απέχουν λιγότερο από 400 μέτρα. Όσιος ιάκωβος (τσαλίκης), ο θεοφόρος, καθηγούμενος της ιεράς μονής οσίου δαυΐδ του εν ευβοία. See more of οσιοσ δαυιδ ο εν ευβοια on facebook. 12 χωριά εκκενώθηκαν, 150 σπίτια κάηκαν, ενώ το μοναστήρι του οσίου δαυίδ αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν 3 μοναχοί. Ο φλόγες έφτασαν έξω από τις πόρτες του μοναστηριού του όσιου δαυΐδ. Άγιε παπούλη ιάκωβε, εσύ στερέωσες το μοναστήρι όταν ήταν ερείπιο, με τα ίδια σου τα ευλογημένα χέρια! Διακοπές ρεύματος σε βαρυμπόμπη και εύβοια λόγω των πυρκαγιών. Εκκενώνονται και οι οικισμοί ροβιές και παλαιοχώρι.

Εκτός από τις ροβιές η φωτιά καίει ανεξέλεγκτα στο χωριό κουρκουλοί και κατευθύνεται πλέον προς σκεπαστή, ενώ το άλλο μέτωπο σταμάτησε λίγο πριν το μοναστήρι του οσίου δαυΐδ μοναστηρι οσιου δαυιδ. Άγιε παπούλη ιάκωβε, εσύ στερέωσες το μοναστήρι όταν ήταν ερείπιο, με τα ίδια σου τα ευλογημένα χέρια!

Posting Komentar

0 Komentar